hit me..

Wednesday, February 27, 2013

Wordless Wednesday

Bismillah


Cik Penyet and Boo.. "Kakak jaga adik ye! Pegang tangan adik ye! Nanti jatuh!"

Heeeee..... =D

Thursday, February 21, 2013

Sebulan Sudah Berlalu

Bismillah

Tajuk bukan untuk mengundang kontorversi. Bukan sebulan sudah aku kahwin, pakwe pon takde lagi.. Siapa nak jadi pakwe saya?? hahaha... Cuti semester aku sudah berlalu.. Sekarang ni dah pon berada di Unimas. Dah start belajar pon..

Subjek yang diambil semester ni adalah Mathematics for Computing, Communication and Computer Network, Data Structure Algorithm, Operating System, dan IT Tools something something *tak ingat nama panjang sangat*. Tu belum masuk subjek Koku lagi.. Tak tahu nak pilih ape.. Ku fikirkan setelah lulus Discrete Math sem lepas, so sem ni takde la subjek math. Ropa-ropanya ada joga!!! Haiyyo..

Minggu ni just belajar introduction to the subject je.. Just Math la dah start belajar. Sekali belajar, habis satu bab. HEBAT! Dah la kelas pagi.. Bangun pagi-pagi dah kena belajar Statistic. Memang NICE!!

Esok nasib baik lecturer Math taknak buat kelas, so esok heaven la sikit. Takde kelas dari pagi lagi... wawawawahhh..... Harap sangat dapat score math kali ni. Sem lepas math just cukup-cukup nak hidup je.. Nasib baik lulus...



Saturday, February 9, 2013

Uudam Mother In The Dream

Bismillah

Lagu ni gua tahu dah lama dah.. Tapi saje je gua baru nak kasitaw luorang... Si Uudam ni adalah seorang budak dari Mongolia tak silap aku.. Dia mula terkenal time dia masuk China Got Talent and dia nyanyi lagu Mother In The Dream nie.. Salah satu sebab dia nyanyi lagu ni adalah Uudam ni merupakan anak yatim piatu dimana mak bapak beliau mati dalam kemalangan eksiden 

He is kinda cute kan!

Yang bawah ni clip dia pergi audition

Yang bawah ni pulak videoclip lagu nie..

Lyric

sumeih zeregleend gegee anirlaad 
susuglehiin erhend eej mini bodogdana 
huugee irene geed suugee orgood 
huslee chiltel alsiig shirtee dee


alsad suuga eej mini 
amin hairtai shuteen mini bilee 


zadgai ten gerd uul ni zamharna 
zalbirhiin erhend eej mini bodogdana 
argaliin tsogond tsaigaa buliyeelj 
anis'haa chiltel alsiig shirtee dee 


alsad suuga eej mini 
amin hairtai shuteen mini bilee 


Huhereh uuls’aas  hoglerj haragdana 
Huugiin tani setgil  gegelzeed baina 
Hunii zeregleend  huu chini yavnaa 
Husliig tani nimgeleed yavaad ochina daa 

Alsad suuga eej mini  
amin hairtai shuteen mini bilee 


Alsad suuga eej mini  

amin hairtai shuteen mini bilee
There was an error in this gadget