hit me..

Monday, April 25, 2011

Who’s that lucky girl Justin Bieber sang to at his concert??

For those who were at Stadium Merdeka for Justin Bieber’s concert the other night – it was AMAZING, wasn’t it? The minute he stepped on stage, the whole stadium went WILD! One of the highlights was when he sang to Malaysia’s very own “One Less Lonely Girl” – who is that lucky girl? Find out here!


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Sorry dah lama aku tak update blog ni... Ade sesiapa tolong vakum habuk tak? tehee...

Aku memang sibuk sikit minggu lepas.. Baru balik dari Kem Kepimpinan Pemimpin Muda 2011. Memang syok gila segala aktivi kat situ.. Tapi aku tak boleh nak join semua aktiviti sebab aku ni memang ada masalah cramp... Senang gila kaki aku nak cramp.. Sesedap rasa sesuka hati dia je nak cramp.. So, aku just join 2 aktiviti je..

Aku just join Tubing Raft dengan Mini Explorace je.. Tubing raft tu memang mula-mula kaki aku tak cramp sebab bila masuk dalam tasik tu air dia suam je.. Tapi, bila dah keluar dari tasik tu punya la sejuk! Lepas tu apa lagi, Hincik Cramp kesayangan ku mula la melawat! haha....
Gambar tak la banyak mana aku ambil.. Cukup-cukup makan je! ececeh! Tapi ade story aku nak gitaw korang! Kem ni bertempat di Peladang Agro Resort, Setiu. Tempat tu dulu nya adalah tapak PLKN. Tapi da pindah kot. Pastu, kitorang ada aktiviti yang berkaitan dengan dengan aktiviti yang budak-budak PLKN selalu buat.. Ala.. Yang Panjat-panjat tembok tu! Pastu dia punya Instructor punya la garang + tegas + sombong nak mampos! Kesian budak-budak ni kena paksa buat! Nasib aku ngan kembar aku awal-awal lagi dah bagitahu dekat fasi tu. 

Instructor tu main arah je kitorang dengan 'tongkat sakti' dia tu. Agak-agak nya dia gian nak buli budak-budak PLKN tu kot... tehee..... Aku ade la verangan nak ambik tongkat sakti dia tu baling dalam tasik.. Agak-agak power dia menurun tak? hehe.... 
Tu je lah kot aku nak update kali nie!!! Panjang sikit... teheee.... babai!!!

Wednesday, April 20, 2011

SEDARLAH WAHAI KAWANKU!!!

Kawan,

Semakin lame aku tengok kau semakin berubah. Sejak kau dah berpunya, kau sudah berubah ke arah jalan yang salah. Si Dia pegang tanganmu, kau hanya berdiam diri. Aku tengok gambar-gambar yang kau ambil bersamanya, kau duduk berdekatan tanpa segan. 

Kawan,

Adakah kau menyedarinya bahawa kau sudah ke jalan yang salah? Ubahlah lalauan mu dengan segera supaya kau tidak lagi melanggar batasan yang telah ditetapkan oleh Tuhan kita! Aku tidak mampu untuk mencegahmu kerana sudah berkali-kali aku memberi nasihat. Terserah kepada kamu untuk memikirkannya. 

Kawan, 

Aku tidak mahu mengguris hatimu. Cukuplah sekadar aku membenci perbuatan mu. Mencegah dengan hati walaupun perkara itu adalah selemah-lemah iman. Berubahlah wahai kawanku! Menegur bukan kerana membenci tetapi kerana aku menyayangimu sebagai kawanku. 

Sedarlah wahai kawanku.

***Tidak ditujukan kepada sesiapa. Hanya untuk coretan hati.

Monday, April 18, 2011

Beroperasi Di Sekolah

Assalamualaikum!!!! Hallewww!!! Siapa yang beroperasi kat sekolah?? aku lah!! hahaha.... bkn ape... saja je nak cakap yang aku online dari sekolah nie.... Projek computering dah siap hantar.. ape lagi, online lah!! haha...

Dah lama gila aku tak update.. Komputer kat rumah aku rosak ler... Satu lagi, rumah aku xde waifai... So, bawak laptop gi skola, terus online kat sini.. hehe..


Khamis ni aku kene gi kem pulak kat Agro Resort, Setiu.. HUWAAAA.... giler kau sedap??? Tempat terpencil woooo.... Anyway, kene la pergi... 

Test MUET dah habis... InsyaAllah... Semua nya Terbaek!!!

Salam Sayang!!!

Saturday, April 9, 2011

Restoran Arab

Hallewwww.............

Tadi tetibe je abah baik sangat nak blanja kitorang makan kat restoran arab.. Nak test katanye... Ape lagi.. Siap-siap then pegi makan... hikhikhik....



Restoran Al-Edrus

Lokasi- Gong badak, Terengganu

 interior pon cantek...
 siap ade pondok lagi kat dalam.. kau hadee???
yang ni penting hokeh!!!

ape yang kitorang order??? ini dia...

Kabsa Lamb
RM 13.00

Lemonade
RM2.50

Tu je... tiga-tiga order benda sama... Malas.. Actually aku nak ambik yang ada ayam.. Tapi dah abes pulak...

Total = RM 46.50

Ok la tuh!!!

Sape-sape nak pegi tu.. Ni ade info sket

Restoran Al-Edrus
09-6671337
019-9444881
admin@ztaledrus.com

SELAMAT MAKAN!!!!

*IKLAN*

Korang nak adiah free tak??? Tak perlu susah-susah nak buat entry.. Nak taw?? Klik S.I.N.I.

Thursday, April 7, 2011

Welcome To My Life, DooJoon!

Finally, the only thing that i dream off is already mine... Yoon DooJoon is now Oficially mine.. 
I LOVE YOU!!!

BUT,

 Not this Yoon DooJoon laa.... Hell its hard to get him even to talk with him... Such a buzy man! 

My real Yoon DooJoon is...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

My new Acer lappy.. =) Just wanna give him such a name.. haha

GOTCHA!!!!!!

Sunday, April 3, 2011

Great News To Justin Bieber's Fan

But before that, i owe you somethings right??? The UiTM things..... CheckItOut!!!!

 Briefing before the "CAMPING"
 Talk session with the ex-YDP MPP
 Najwa is choosen to give her opinion about the session
 Inside the Bukit Bauk Jungle. Pretty creepy and tired duhhh.....
 Teamwork session
 The SMKIF team!
 We have to cut the chicken and...
 cook it!
Last day! Finally!!!!!

Thats all... 

Allright, Back to the main topic...  

Hey BELIEBERS!!! Justin Biebers is giving the Malaysians a HIGH FEVER!!!!!! CLICK HERE
There was an error in this gadget