hit me..

Saturday, October 30, 2010

NEGERI SEMBILAN KALAH

DEMMM!!!! sedey wooo bile negeri kesayangan ku kalah ngan klantan.....

xper..xper... len kali try lagi!!! bkn stakat try yer!!! sile menang!!!!!!!!!!!! ok..... hahahaha....

LIVE | LOVE | LAUGH

berseronok di KL

ari rabu lepas cik etty blk kl... lepas abes je exam komputer 1 teros cabut.. hehe... ktorang btolak lam kul 12.30 then sampai bangsar lam kul 9 +.  cik etty blk pon sbb mak sdare cik etty yakni MAKTEH dan PAKTEH nak berangkat untuk menunaikan haji ke MEKAH..

ke esokkan harinya (khamis) kami btolak ke kelana jaya.. kul 5 da bangun wooo.... then sambong tido lam kete.. ahaks... gambar kt sane cik etty kidnap dr blog kazen cik etty yer.. hehe... sori akak... hehe...


cik eqa dan cik farie...

next blk umah then kuar ke mid valley... akak2 ku sekelian ni nak pegi tgok C U T I  C U T I  C I N T A. syok woooo.......... but before that..... gi mkn dulu.. kat mane lagi kalu bkn kt tmpat fevret kn.... MC'D laa....

enjoy the pictures..


*kidnap dr blog cik eqa lagi...*




nampak kami ber-"babi beratur" BBQ frenchfries?? hahaha... *sila jgn salah faham dgn istilah itu yer!!!!*

then.... jom movie!!!!


haha......... btw, C U T I  C U T I  C I N T A  B E S T ! ! !

LIVE | LOVE | LAUGH

Sunday, October 24, 2010

HADIAH DAH SAMPAI

yeay... ari tuh cik etty ada join satu contest dr nfahk.. hari ini.. pakcik pos laju tu bising2 tekan hon suh cik etty kuar.. malangnyer cik etty suh mrs mama y kuar.. motipnyer??? mlas.. tu je... meh layan gambar yer... cantik.. dr srwk gitu...


gambar si arie... hehek...

btw.. korang ade nampak mende nie kt page cik etty???


kalu nampak harap la jwb dan klik yer.. hehehe....

live | love | laugh

Saturday, October 23, 2010

PELIK

cik etty keboringan.. so, mengoogle mende pelik ler.. eheh... ni koleksi kasut pelik..






kau sanggup???


live | love | laugh

*btw.. sila jwb polls kt sblah ni yer!! *

Wednesday, October 20, 2010

SAYA MAU KAWEN!!!

jempot dtg yer.....

hehe.. kontroversi semate-mate...

minggu nie, depan dan depan lagi cik etty ade final exam.. cewaahhh... da mcm dekat U la plak.. huhu.. smalam subjek pengajian am.. ari nie subjek BM 1. esok Fizik 2 pulak.. letey teramat.. sbb tu title post nie nak kawen... hehe... *kalu mrs mama bace 7 hari 7 malam x abes lagi bebel nih*

naseb baek mrs mama bermurah hati ajak cik etty ikot die pergi rombongan sklah die ke kota baru.. tempat stndart r..Rantau Panjang ngan KB Mall.. cam xde tmpat laen je..

meh cik etty update aktiviti lepas yer...

1- sambutan hari raya peringkat sekolah (14-10-2010)

*walaopon syawal suda lepas* mr abah cik etty ckp "skola awak sambut raye haji ke ape??" hehe....

 my friends..
blakang / kiri : biela, tie
depan / kira : bieha, nor, cik etty

 rajin betol budak ekonomi ni study... mentang la cg dorang ckp ade klas.. pastu cancel.. haha.. sian la plak..

nor, azue n bieha...


twin??? name pon same da... ezzati and izzaty.. muke same ke??

2- jamuan akhir tahun pengawas (15/10/2010)

oleh kerana cik etty dipilih sbg AJK Dokumentasi.. jadi gambar2 nye banyak la kt pc nie...



tu je kot.. mlas la nak update pjg. *wlaopon da pjg*

sehingga bertemu lagi di next post.. salam..

live | love | laugh

Saturday, October 9, 2010

MESYUARAT AGONG UPU

ari nie semua budak lower 6 skola cik etty wajib hadir ke mesyuarat agong UPU dan majlis sambuatn hari raya *walhal hari raya da abes* sangat meriah.. tahniah kpd miss dayah sbb berjaya merangkul gelaran PRESIDEN UPU.. cg kate "sejarah baru" sbb tak pernah lagi wainta memegang jawatan presiden.. u go dayah!!!

then, seperti biasa.. acara bergambar mmg tak lari.. huhu... sile layanzz...







ok.. da abes.. byk lagi.. tp cam bese la.. kt fb yer makcik pakcik sekalian...

live | love | laugh

Thursday, October 7, 2010

PANTAI PANTAI PANTAI

hai u'ollsss!!! ari nie cik etty ke pantai ngan teman cik etty iaitu miss biha.. cik etty kepantai sbb umah miss biha dekat ngn pantai TELUK KETAPANG. ade kenal?? lagi pon kami nak tgok tempat jamuan pengawas yang diadakan pada next 2 week lagi. so bile da jumpe tempat tu kami pon merayau2 la.. mule2 pegi beli air tebu dulu buat bekal.. huhu.. pastu terus lepak2 kt pantai.. mlas nak taip lagi.. tgok je la gamba ni ek!!








mau lihat lagi?? kt fb cik etty yer..

live | love | laugh

Saturday, October 2, 2010

KEGILAAN KU MAKIN TERSERLAH

well.. seperti yang kebanyakan u'ollss da taw *taw ke??* cik etty ni mmg gile minat korean sgt... smpai bhs pon nk blaja.. tp time smangat je la.. time halas ttp hampeh.. so.. hari ini dengan gigih nya cik etty menyerlahkan kegilaan cik etty.. ape dia???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
tadaa....


ade nampak??? meh kasi close up sikit...

nampak ape itu????

ya.. dengan gigih nya cik etty memotong sticker tu.. tulis hangul word.. senang sket nk taip nnt.. xde la nk tgok atas kertas cam ngok je...huhu... tu je la nk update.... 


!!!



live | love | laugh
There was an error in this gadget