hit me..

Monday, December 19, 2011

I Am Officially 19 Yaww!!!!!


YA!!! Tepat pukul 12.03a.m tadi adalah Birthday Aku Yang Ke-19. So, Happy Birthday to ME!!!!


Oleh kerana takde orang nak nyanyikan aku lagu hari jadi sebab aku dah besar, aku postkan lagu dari Youtube je laa.....




* Aku bz bulan ni ngan Exam lg...
** Esok aku blk kg sbb angah aku nak kawin
*** Nnt aku update pic kawin kakak kwn aku y upah aku amik gamba
**** Nnt nnt aku update lak pic angah aku kawin yer!!!
There was an error in this gadget