hit me..

Sunday, February 23, 2014

New Year, New Semester, New Timetable

Bismillah

Alhamdulillah, dah hampir seminggu aku sampai Kuching. Bermakna dah seminggu semester baru bermula. Sem ni aku ambik 6 subjek. Tu pon patutnya nak ambik 7 subjek tapi ada satu subjek tak di-offer sem ni. Dem... hihi


Buat masa ni timetable aku tak padat lagi. Tunggu la nanti ada lab and tutorial bagai.. InsyaAllah padat hihi.. Masalah nya sekarang, bila duit ptptn nak masuk eh??

Thursday, February 13, 2014

Makeup TIps : Don't!

Bismillah

I watched this awesome video and found it so helpful. Check this out!


Friday, February 7, 2014

Wedding Along

Bismillah

Sorry lah dah lama tak update sebab sibuk dengan persiapan along aku kahwin. Aku balik semenanjung 18 januari hari tu. Pastu, along aku akad nikah 18 januari. Nasib baik baju mak dah siap jahit semua. Terima kasih mak! I love you! hihihi.. 

Akad Nikah

Pak imam tu kata jadual free pukul 10.30 pg je. Perjalanan dari Kuala Terengganu ke Kemaman tu dalam lebih kurang 3 jam. So kena bertolak dalam pukul 7 pagi. Tu tak termasuk berkumpul sanak saudara lagi sebab nak konvoi kan. Tengok-tengok, pukul 8 lebih kami bertolak.. So abah pon apa lagi la kan, terus pecut! hahaha.. Tup-tup pukul 9.45 dah sampai!  Awal sangat kau!  

Ok, ni aku mengaku jelas-jelas *well, tolong mengaku untuk along*  Along memang gagap sikit sebab dia cakap laju, so takkan nak akad nikah cakap laju 250km/h kan.. hihi.. So, aku ingat kena dua tiga kali gak akad nikah, rupa-rupanya sekali je! One shot kau! hahaha 

Nah gambar dan oleh itu aku perkenalkan kakak ipar aku yang baru, Rosmiati or just Mia je! hee...














Nanti entry seterusnya aku cerita pasal majlis kat rumah aku lak eh! Bai!
There was an error in this gadget