hit me..

Wednesday, July 27, 2011

WORDLESS WEDNESDAY

PAMERAN PERLADANGAN, PENTERNAKAN DAN PERIKANAN TERENGGANU

Saturday, July 16, 2011

Berehat Seketika..

Assalamualaikum dan selamat sejahtera!! 
*bapak skema*

Aku akan berehat berblogging dari hari ini hingga hari rabu nie... Sebab aku kena pergi kem Elit Negeri Terengganu... Cuak duhhhhh......

Doakan kesejahteraan aku yer!!

Buat kawan-kawan yang akan pergi nanti, Ayuh lah kita berjuang untuk tidur dalam subjek FIZIK nanti.. haha.. takde.. Gurau jee.......... Ayuhlah kita berjuang demi kejayaan bersama!

huhhh...

Monday, July 11, 2011

Annoying

Bismillah...

Hallyu!!!!!!

Korang pernah tak buat orang merasakan bahawasanya korang adalah manusia yang sangat annoying dekat dunia nie?? Aku tahu sorang manusia yang membuat aku rasa dia sangat annoying dengan entry blognya yang 'bajet retis'.. Siapa lagi kalau bukan si Faiz Farish kita!!! Lalalala~~~

Well.. Aku pernah jugak buat perkara tuh.. Masa tuh aku duduk asrama lagi.. Aku suka kacau kawan aku dalam jamban.. Pergi jamban semata-mata untuk kacau dia.. kehkeh... Jahat jugak meiii...

Aku pergi ketuk-ketuk pintu and tanya "Kau buat ape dalam tu weii????" Kalau dia diam, aku tanya lagi.. Again and over again sampai dia rasa serabut and annoying dengan aku.. OK TAK??
Dan bila dia rasa menyampah, dia keluar la kan??

She might say that.. hehe... "Berak"  lalalala~~~~

Pastu dengan selambanya aku blah dan cakap "Saja je!"

OK tak?? Hahaha... Sian kau..

Pastu, junior aku pulak nak sakat.. HAMPEH...

Hampeh betul la budak-budak nie... Tapi takpe.. Aku boleh handle semua.. =) Dan jawapan aku adalah.....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Jujur kan?

Friday, July 1, 2011

Lee Dong Wook Pakai Proton Inspira???



Hehe.. Tajuk dia suspen betul kan?? Takde la... Rabu lepas, doktor ajak aku date dengan dia yakni appoiment lerrr... Check mata aku pasal operate hari tu... Then, time balik kitorang singgah kat warung ORANG NOGORI breakfast la bak kata orang puteh.. 

Lepas pilih-pilih makanan, kami duduk la dekat satu meja panjang nie.. Kat depan kitorang ada dua orang uncle Chinese dengan sorang aunt Chinese.. Rancak betul dorang berborak... Gaya macam orang kaya.. Yela.. Cakap pasal kete je.. Meh layan doodle aku neh... Senang sikit!


Perkenalkan watak utama...

Kenapa tertulis disitu 'akak ipad'?? Sebab akak tu sebok beno men game kat ipad dia.. chett!!

Aku curik-curik dengar je sebab dorang cakap cina.. Mane aku paham.. Tapi, tetiba je terkeluar Honda Civic... Aku fikir mesti dorang ni nak beli kete baru neh!

Toyota la pulak! Mesti dorang kaya nih! 

Yang nih tak leh blah! Camne pulak aku terdengar makcik ni sebut Lee Dong Wook nie??? Pakai Proton Inspira lak tuh!! KAHKAHKAH....

Lawak kan??? 

Moral Of The Story : Orang tua duk cakap jangan curik-curik dengar yer!!
There was an error in this gadget