hit me..

Tuesday, March 30, 2010

DIN BERAMBOI

wahai org2 kampong!! ini ada satu berita mengejutkan semua.. insan seni bernama Mior Ahmad Fuad a.k.a. pakcik DIN BERAMBOI y disayangi kiter telah jatuh koma..


oh my goshh!!!!

menurut sumber sumber.. beliau jatuh sakit disebabkan termakan kencing tikus semasa dalam pengambaran pet show *sial punyer tikus!!* semua internal organ beliau da shut down dan mengalami internal bleeding.. doktor hanya beri masa 24-84 jam jer.. itu jerr??  *oh mann!!!* semakin sedih mendengarnyer..


sedihnyer akuuu...

menurut sumber lagi, beliau memerlukan bekalan darah O... aku nk derma tp tataw lak aku darah pe.. sedihyer... tp kalu derma blh ke smpai kt die? oleh itu aku cume berharap dan berdoa agar beliau aku beransur pulih dan sihat sejahtera.. serta dapat menghiburkan rakyat malaysia lagi.. aminn..

i lap u pakcik din!!!!

notakaki-  apsal aku tukis skema ni ekk?? 

sumber - bernama

NANGIS

tataw kenape.. ari ni aku rase nk nangis je.. jarang terjadi pada ku apabila rase ingin menangis datang tanpe sebab.. penah skali apebile tetibe aku nk nangis n abg aku tnye.. "pahal lak ko nangis aang?" aku pon tataw.. just angkat bahu je.. tetibe je rase shahdu je.. sebak je dada aku ni..


kenapa?? mengapa???

bole aku bukak fb.. kwn aku diterime ke temuduge program ijazah luar negara.. congrat to pkcik alif ngok ngek~~.. aku pon ckp la congrats.. then tanye die amik course ape... die jwb la amik engineering.. pastu kwn die y xku kenali bertanye padenyer.. aku wat buduh je laa.. ade gak nyampuk2.. huhu.. pastu alif tnye la mkcik ni mintak pe.. mkcik ni jwb die mintak mara.. esok bru taw result.. trus aku terdiam... x patut aku nyampuk perbicaraan org bijak ni...


cpat blah.. transform!! terbang pergi!!!

pastu.. aku scroll bwh lg.. kwn aku y juge cerdik meng-shout.. ~ not my luck A***** R**** & N****A**** teruskan usaha :) ~ cam sedey je bunyik nyer.. die tu da lah bijak pandai bak kate sang kancil.. tp ttp gak kne reject.. even YTN pon reject die.. da budak pandai kne reject.. aku y x seberape ni lg lerr... 


arghh.. tidak!!!

then scroll bwh lg.. syida plak dpt tawaran interview.. sememangnyer mereka amat pandai and they deserve it..  but me?? aku tataw lg adakah harapan aku masih cerah?? perasaan sedih ini masih lg menyelubungi diri.. tp tetap aku gagahkan diri tuk meneruskan hidup.. walau ape2 pon terjadi, aku ttp kene teruskan hidop.. gagal sekali x bermakne gagal selamenyer.. tp kalu sememang nyer gagal tuk selame nyer.. bunuh diri je laa... hahaha.. xde la smpai camtu.. tp manusia seperti itu adalah same seperti si kosong (gempak starz)


wat will happen??

buat mase ni.. aku tetap gagahi diri ku untuk berkebun di farmville.. huhu.. duit tetap duit kan...


u go girl!!!

notakaki~ widget tu da berfungsi dgn baek..  once again, aang tu aku lerr..

Monday, March 29, 2010

TOMBOY

kate malik - ko ni cam tomboy r..
kate ikie - lu ni kasar r BRO!
kate chaq - aku rase mse lam prot mak ko dlu ade kesilapan DNA r..
kate wanie - ko ni.. cube jd ayu sket..
kate ila - aku x penah tgok ko gedik..

ramai mengatakan aku ni kasar.. ramai jgak katekan bahawa aku ni cam tomboy.. aku pon konpius ttg diri aku ni.. haha..


laki ke pompuan.. (????) can sumwan pliss tell me..

even ade 2 org minah y tangkap cintan ngan aku.. sorang tu igt aku ni laki tros.. bile aku gtaw kt die y aku ni pompuan.. siap bg tgok i/c lg.. bru la die caye.. sorang lg tu mmg ade masalah mental rase nyer.. sbb bile aku gtaw die y aku ni pompuan.. die ckp.. *mmg i suke pompuan ponn* suwey punyer pompuan.. sori.. aku cintan ngan dak laki jer..

so aku decide tuk tnye kwn2 aku kt fb..

aen jwb - err.. tidakk.. perempuan sejati.. even lebih ayu dr i..
ady jwb - ermmmmmmmmmmm.. aku rse ko nip cm personality split r.. kekdg cm pompuan kekdg cam lelaki.. ntah tataw r.. huhuhu..

to aen - thanx dear.. tp klu lbh ayu dr u tu tipoo beno ler..
to ady -  aku rse camtu gak.. lantak lerr...

thanx for ur support KAWAN !! lebiu | aen | ady | btuah zatie dpt kawan cam korang..


muah..muah..!!!!!

kate mak.. mse lam perot dulu die mimpi aku ni pompuan.. tp bile scan doc ckp aku ni laki.. tp bile branak lak kuar la aku sbg pompuan.. cam konpius gak citer tu.. tp hana pon cam aku gak.. bile scan dpt laki2.. tp hana xde lak kasar cam aku ni.. aku rse sbb adik bradik ler.. hana ade gak sorang kakak.. aku sorang pon xde.. sumernyer abg.. *hampesss* tp aku ttp syg dorang..

konklusi nyer.. walao pon org ckp aku ni kasar n cam tomboy.. mak aku ttp berjaye melahirkan aku sebagai pompuan.. lantak la korang nk kate ape janji  hidup aku bahagie disamping femeli  n kwn2 aku..

akhir kate.. ADE AKU KESAH????


ahhaaaaa... ade aku kesah???

notakaki * korang prasan x widget aku y tulis online tu asyik kuar 65 je kan?? apahal hah?? ke kt kom aku je kuar camtu? *

Friday, March 26, 2010

TOLONG

ni aku nk citer pasal sorang makhluk tuhan ni.. sian die.. puas die mintak tolong... tp org lalu lalang wat derk je kt die.. korang x kesian ke kt org ni????


mak bace pon nak nangis nyahh...

 manusia ni mmg rapat sgt ngan aku..oke..oke.. biar la aku trus trang je.. malas aku nk selindung lagi.. x sanggup aku nk tanggung rahsie ni sengsorang.. makhluk Allah y bergelar manusia ni ialah.....
*
*
*
*
*
*

AKU LERRR...


jgn mara ek.. mak gurau jerr...

yer laa.. selame ni puas aku mintak tlg kwn2 kt fb tuk siap kan stable aku.. hanye sesetengah je tlg.. y len tunggu aku merayu dulu bru la tolong...

tgok.. sikit lg nk siap.. xkesian kee????


ni je y aku perlukan.. xkan korang x nak tolong???

tgok.. puas aku mintak.. hanya certain2 org je y tulun.. tu pon org y same...

thanx to -|aime|azie|pare|cg ayu|akmal khairul|dayah zainuddin|mirah sena|nik abu bakar|dan lain2|
harap2 korang dpt la tulun yep.. alah.. sape2 y xjd kwn aku lg tu bleh ler add.. kt tepi ni kan ade banner fb aku.. add la yer.. dan ape lg.. sile tulun aku.. sesungguh nyer tolong menolong itu dapat pahale.. wakakaka..


tenkiu..tenkiu..

Thursday, March 25, 2010

LU PIKIR LA SENDIRI

apsal tjok die aku tiru trademark nabil?? sbb aku pon tataw nk ltak tjok pe.. ari ni aku bgun awal dr bese.. awal la jgak kn.. lpas smayang subuh aktiviti bese aku ialah smbung tido.. wahaha.. best woo.. tp tu laa.. org tue2 kate xbek tdo smule lpas subuh.. abes.. nk suh aku wat pe?? dr bazir letrik tgok tv bek aku tdo..


ape ko tgok?? nak tdo pon ko tgok ke??

lpas je bgun tdo trun msok toilet which is aktiviti bese aku.. haha.. tp bkn mandi.. just gosok gigi, bsuh muke n buang segale pe y aku nk buang.. pastu tgok tv.. lam kul 10 bru la aku mandi.. lantak ko la nk kate aku ni pompuan pengotor ke hape.. jage tepi kaen ko je laa.. aku mandi lewat pon mulut aku x ngate kt org.. x cam mulut longkang ko tu y sebok dok ngate org..


kutuk lee.. ADE AKU KESAH???

lam lebey kureng kul 1 tu bru la aku terase lapar.. wahh.. x mkn lg laa.. nk g dapo malas.. mak da masak ke?? kol mak laa...
etty - lmbat agi ke nk blk?
mak - majlis hampir habis tp x abes lg..tataw r blk lmbat ke x.. da mkn lom?
etty - lom... masak pe? (malas nk check kt dapo)
mak - laa.. masak sup ketam.. mkn r..
etty - waahhh.. sup ketam.. apsal x ckp awal2.. prot ni da lame kroncong..
mak - mkn lee.. xde org nk marah klo ko nk mkn..
etty - oke..oke..  papai..
pastu.. aku trus ke dapo.. huwaahhh.. mak mask ketam.. best.. lame aku xmkn ketam.. (walaopon aku xbrape reti nk mkn ketam)


lebiu mama..

majlis y mak aku ckp tu majlis perpisahan ayah aku y ditukarkan ke SK. Kompleks Mengabang Telipot.. cg2 n staff skola lame die y rancang.. mak aku pon turut di invite.. tapi malang nyer.. x plak dorang nk invite aku.. haha..


ape y aku mrapu ni......

tu je la.. aktiviti aku stakt ni pade hari ni.. so.. tuan2 dan puan2.. jgn lupe. kite bertemu lagi pada hari y same.. dan mase y same.. akhir kate.. ADA AKU KESAH??


babaiiiii....!!!!

Wednesday, March 24, 2010

MARA NIII.....

aku sendirik tataw tp sjak lest2 ni entry aku sumer citer lawak y aku copy dr lawakjenaka.com.. wahaha.. mmg lawak sial sumer ade kt ctu.. tp salah satu reason nyer y dpt aku pikirkan ialah tiada idea.. kering doe.. sampai kwn aku pon heran "apsal ko hah?? cam buang tebiat je doe..copy paste lawak sengal.. tp skit prot gak aku bace" katenyer.. nak2 pulak bile aiman kate jamuan da'bomb le;best WAJIB datang.. tkejot aku!!

argghh!!! tidak!!!

aku pon mule la gabra.. aku pon bru taw sal jamuan tu.. so aku pon login kt facebook mencari name syahidatul fathiyyah.. kemudian menaip "syida.. mu nok g dop jamuan bomba" dkt page die.. ye la.. xkan nk taip kt page aku kot.. alamat nyer smpai taon dpan pon x berbalas..  ke-esok-kan harinyer.. syida pon balas.."dop gi.. aku kne gi spital" aik.. bleh je die x gi.. maybe alasan g spital kot..

ooi!! syida x gi ponn...

dengan prasan x puat ati lg.. aku tnye azie plop..
etty   "azie.. mu g dop esok?"
azie   "g kowt. knp?"
etty   "sje tnye.. wajib ke?"
azie   "x laa.. xwajib pon.. rse nk gi, gi laaa.."
etty   "owh.. tataw nk gi ke x"
azie   " x gi pon x pe.. x menjadi masalah tu negare"
etty   " eheh... mmg pon.. haha.."

then aku ber-monolog lam aty.. 'shit! aiman tpo aku!!' pastu lam aty aku ter-pikir2 nk g ke x..thanx azie.. kalu x smpai ari ni pon aku igt wajib dtg.. xgune ko aiman.. aku siap gtaw kt mak aku lg y wajib kene g jamuan bombe.. 


siap ko man.. aku goreng2 ko.. dengan ko2 skali aku wat lauk tuk jamuan.. muahahaha...

akhirnye tepat kul 10 pg td.. aku pon decide xyah g laa.. sian mak aku kne mintak excuse ngan guru besau die x bg aku kurus jee... nk anta aku.. mak tnye "xpe ke?" aku pon jwb " x pe la mak.. aiman je y tpo.. aang tnye azie ye kate ok je.."



nak g ke x hah?? konpius ni.. x yah la...

so.. aku pon x gi ler.. sori la yer kengkawan.. reason len sbb aku x nak gi ialah... mak ckp mak anta blh tp x blh amik aku.. sbb mak kne g kt plawanan bola jaring.. tu laa.. xkan nk nek bas kot.. x kuase mak..


kalu ade penyapu terbang bleh gak aku fly.. penyapu da ade tp maslah nyer x plak mende alah ni terbang..effect dr harry potter nih...


aku x gi.. maap la yer... adakaukesah???

notakaki | etty =aku | *** | aang = singkatan alang = aku |

Tuesday, March 23, 2010

kebuduhan ku...

 ni citer pasal kebuduhan lawyer y cube men-trick-kan police
*
*
*

A lawyer drives through a stop sign and gets pulled over by a policeman. He thinks that he is cleverer than the officer and decides to talk his way out of a fine.
  "Show me your licence and registration," says the policeman.
 "What for?" says the lawyer.
 "You didn't stop at the stop sign."
"I slowed down and no-one was coming."
 "You still didn't come to a complete stop."
"What's the difference?"
"The difference is you have to come to a complete stop, that's the law."
"If you can show me the legal difference between slow down and stop," says the lawyer, "I'll give you my license and registration and you give me the ticket. If not, you let me go."
"Get out of the vehicle, please, sir," says the policeman.
    The solicitor gets out and the policeman starts beating the hell out of him with his truncheon. "Do you want me to stop?" asks the cop, "or just slow down?"
*
*
*
 "nah amik ko!! igt ko pandai yer.. ckap bile nk brenti.. ke ko nk aku slow?? ckp!!"

kesimpulan nyer.. kalu da budus tu.. jgn nk blagak pndai plak yer!!

Monday, March 22, 2010

SPEED LIMIT

 ni jugak antara lawak y aku suke.. wakaka.. 
*
*
*

Sitting on the side of the highway waiting to catch speeding drivers, a State Police Officer see's a car puttering along at 22 MPH.

He thinks to himself, "This driver is just as dangerous as a speeder!"So he turns on his lights and pulls the driver over.

Approaching the car, he notices that there are five old ladies, two in the front seat and three in the back, wide eyed and white as ghosts.

The driver, obviously confused, says to him, "Officer, I don't understand, I was doing exactly the speed limit! What seems to be the problem?"

"Ma'am," the officer replies, "You weren't speeding, but you should know that driving slower than the speed limit can also be a danger to other drivers."

"Slower than the speed limit? No sir, I was doing the speed limit exactly twenty-two miles an hour!" the old woman says a bit proudly.

The State Police officer, trying to contain a chuckle explains to her that "22" was the route number, not the speed limit.

A bit embarrassed, the woman grinned and thanked the officer for pointing out her error.

"But before I let you go, Ma'am, I have to ask... Is everyone in this car OK? These women seem awfully shaken and they haven't muttered a single peep this whole time," the officer asks.

"Oh, they'll be all right in a minute officer. We just got off Route 142."
 *
*
*
wahahaha.. sian org len lam kete tu..  

 " cepat ler bang.. kt batu tu tulis 190.. kne ikut arahan tu.."

Saturday, March 20, 2010

pepatah zaman terkini

ni plak kindda lawak jugak..
*
*
*
1. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kereta pun boleh undur,terlajak kapal terbang takde gear reverse,
     sori.

2. Bersatu kita teguh, bercerai kita kahwin lain.
3. Sudahlah jatuh ditimpa pula tangga lepas tu tercium pulak tahi ayam.
4. Alang-alang mandi biar guna sabun & syampu.
5. Harimau mati meninggalkan belang, isteri mati meninggalkan gelang, suami mati meninggalkan hutang.
    (Itulah…lain kali jangan suruh suami beli gelang secara hutang)
6. Sebab mulut santan binasa sebab mulut juga… nasi pun habis.
7. Biar putih tulang jangan kuning gigi (gosok, jangan tak gosok tau)
8. Kalau tiada angin masakan pokok bergoyang kecuali kalau ada beruk atas pokok tu
9. Malang tak berbau tapi kentut boleh berbau walaupun tak berbunyi.
10. Biar mati bini jangan mati anak (boleh kahwin lagi ape)
11. Alang-alang menyeluk perkasa! m biar sampai kepangkal ketiak.
12. Biar korek hidung jangan korek tabung.
13. Berakit-rakit kehulu, berenang-renang ketepian lama-lama jadi letih.
14. Sayangkan anak tangan-tangankan sayangkan isteri kahwin lagi satu.
15. Kalau padi katakan padi, tidak aku ternanti-nanti, kalau sudi katakan sudi, kalau tak sudi…..boleh
      blah…….
16. Harapkan pagar, pagar pun tak boleh harap.
17. Tempat jatuh lagikan dikenang inikan pula tempat kena saman.
18. Hujan emas dinegeri orang, hujan batu dinegeri sendiri, kalau macam tu lebih baik tak payah hujan.
19. Biar lambat asalkan perlahan.
20. Kalau tiada rotan, pelempang ajelah….
21. Carik-carik bulu ayam lama-lama jadi bulu tangkis badminton, pasti ayam kebogelan.
22. Air dicincang takkan putus tapi kalau daging dicincang tandanya ada kenduri
*
*
*
kanak kanak skola.. jgn gune ni ek.. kang x pepasal lak korang kene lempang dek cg.. akak x nk tanggung.. ni skadar joke.. 

copy from lawakjenaka.com

Friday, March 19, 2010

MATI

 ni la karangan y plg lawak y pernah aku bace.. tataw tajok die ape tp oleh sbb ramai y mati so aku pon bg tjok die MATI.. bace la n selamat mengeringkan gusi...
*
*
*
Pagi itu pagi minggu.Cuaca ckup sej0k sehingga mencapai takat suhu beku didalam btng paip.Syabas p0n belum ada teknologi bg masalah ini.

Pg itu sy bersarapan dngan keluarga didalam unggun api kerana x tahan sejuk. Selepas itu emak mengajak sy menemaninya ke pasar.Tetapi sy tdk mahu.Selepas emak menikam per0t sy berkali-kali dengan garfu brulah sy setuju.Kmi berjalan sejauh 120 kil0meter dr rumah ke pasar kerana pasar itu terletak 128 kil0meter dr rumah.Lg 8km nk smpi ke psar Sy ternampak sebuah l0ri k0ntena meluru laju dr arah belakang.dia melanggar emak sy.emak sy tercampak ke dalam gaung.dia menjerit "AD0I!".lepas itu emak sy naik semula dan mengejar l0ri tersebut.sy p0n turut berlari d belakang emak kerana sy takut emak melanggar l0ri itu pula.pemandu l0ri nampak kmi mengejarnya.dia p0n memecut laju eaitu sama dngan kelajuan cahaya.


Kami pula terpaksa mengejar dngan lebih laju iaitu dngan dua kali ganda kelajuan cahaya.emak sy dapat menerajang tayar dpan l0ri itu.l0ri itu terbabas dan melanggar pembahagi jln lalu bertembung dngan sebuah feri.feri itu terbelah dua.penumpang feri itu seramai 100 org semuanya mati.pemandu feri itu sngat marah.dia p0n bertuka menjadi ultraman dan memfire pemandu l0ri.pemandu l0ri menekan butang khas pd l0rinya.l0ri itu bertukar men jadi r0b0t transf0rmer.mereka bergaduh diudara.emak sy tidak puas hati.dia pun terus menyewa sebuah helik0pter di Genting highlands dan terus ketempat kemalangan.die melanggar pemandu feri y telah bertukar menjadi ultraman itu.pemandu feri itu terkejut lalu bertukar menjadi pemandu feri semula lalu terhempas ke jalan raya.pemandu feri itu pecah.pemandu l0ri sngat takut melihat kejadian itu.die meminta maaf dr emak sy.die menghulurkan tangan untuk bersalam.tetapi emak sy masih marah.

Die menyendengkan helik0pternya dan mengerat tangan pemandu l0ri itu dngan kipas helik0pter.pemandu l0ri menjeri "AD0I!".lalu jatuh ke bumi.emak sy menghantar helik0pter itu ke genting highlands.
Bila die balik ke tempat kejadian,die terus memukul pemandu l0ri itu dngan beg tangannya sambil memarahi pemandu l0ri itu didalam bahase sepany0l.pemandu l0ri itu tidak menjawb sebab x faham.lalu pemandu l0ri itu mati.x lama kemudian p0lis sampai.dia membuat lapuran ke ibu pejabatnya tentang kemalangan ngeri itu.semua angg0ta p0lis di pejabat P0lis terperanjat lalu mati.org rmai mengerumuni tempat kejadian kerana ingin mengetahui apa yg telah terjadi .p0lis yg bertugas cuba menyuraikan org rmi lalu menjeri menggunakan pembesar suara.org rmai terperanjat lalu semuanya mati.

Selepas itu emak sy mengajak sya ke pasar untk mengelak lebih ramai lg org yg akan mati.di pasar emak sy menceritakan kejadian itu kpd penjual dging.penjual dging dan peniaga peniaga lain berhampiran yg mendengar cerita itu semuanya mati terkejut dan mati.sy dan emak terus berlari blik kerumah.krn terlalu penat sebaik saja sampai kerumah kami pun mati... 
*
*
berape byk mati daaa...

Sunday, March 14, 2010

pick one!!

law
or
tesl

???
*
*
*

pick one!! 

mane satu aku nak pilih ni?? y ni je aku nampak ade harapan sket..

Friday, March 12, 2010

wah!!! alhamdulillah

cipta sejarah aku ari ni.. tido 3 jam je.. sbb mlm td berdebor nyer aku smpai tido nk tido pon xleh.. so aku pon chatting la ngan geng.. then lam kul 4 lebey gitu r bru rse ngantok sket.. tido laa... pastu, lebey kureng lam kul 6 lebey tuh angah aku kol.. tanye result da dpt lom? aku pon tkejot r.. result menanting pe plak kan.. pastu ble pikir2 blk, laa.. ari ni rupenyer result spm kuar.. pastu tgok jam, bru kul 6 lebey.. aku ckp la kt angah aku.. "angah sape la nak umum result time subuh ni.." angah aku tergelak besr.. lupe lak katenyer.. die pesan nnt da dpt result kalu nk gtaw die lg bek tp kalu xnak gtaw pon xpe.. die paham.. die tepon awal pon sbb nnt die ade klas n latihan tentera..
*
*
*
pastu lebey kureng kul 8 setengah tu aku bgun n mandi.. mak aku ckp lam kul 9.30 siap r nnt die mai amik.. malangnyer, lam kul 9.45 bru ktorang btolak..hahaha.. aku smpai skola sme ngan ady.. so, smentare ktorang nunggu result di umumkan tu., ade la sekerat junior aku dtg jmpe ktorang.. rindu nyer kt dorang.. tp ilmi x jmpe.. sian dak kecik tu.. lam kul 11 lebey tu bru la di umumkan.. skola aku ade 33 org dpt stret a.. so, kompem bkn aku.. haha.. aku target 5 je.. n the most important, add math aku lulus.. tkejot gak aku coz pengetue ckp ade sorang failed add math.. adakah itu aku?? tidak!!! lepas naib pengerusi abes bg ucapan ktorang blh amik result.. ade bdak2 terjerit.. terlompat2.. peluk2 parent.. ye lar.. dorang dpt stret a.. cube stret g.. xde mkne nyer parent ko nk peluk ko.. haha.. bile aku tengok je slip aku..

*
*
*
1 A, 4 A-, 1 C+, 1 C dan 2 D

mak aku terkejot.. "ko kumpul gred ke ape??" tanye die.. hahak.. buat lawak lak.. tp aku la..5 A dan add math lulus.. mmg mencapai target ku.. alhamdulillah..

kepade semua warge le'best.. tahniah.. gagal sekali x mermakne gagal selamenyer.. tp klo slamenyer ko gagal.. tak dapek mak nk nolong eh.. haha..

Wednesday, March 10, 2010

huargghhh...

pejam celik.. pejam celik.. rupe-rupenyer... esok da..

result kuar esok!!!

debaran semakin terase..  insyaallah.. semua nye cemerlang..

YA ALLAH.. KAU BANTULAH KAMI.. BERIKANLAH KAMI SEMUA KEPUTUSAN YANG TERBAIK.. AGAR SMK LEMBAH BIDONG MENJADI YANG TERBAIK.. AMIN...

Monday, March 8, 2010

debaran semakin terasa

waahhh,.... result da nak kuar ni.. smakin debo lak aku terase.. ye lor.. sape x debo kan.. len la ko tu da kompem2 straight a plus2 gitu.. aku ni.. laen.. skola je kt le'best tuh.. tp otak aku ttp gak cam student biase.. kepade semua ex-lebestians.. gud luck yer.. doakan aku dapat y terbaek.. aku pon doakan korang.. okeh!!

p/s~aime.. kali ni aku wat pjg sket.. tp msih lg mlas.. haha...

Friday, March 5, 2010

kemalasan ku hari ni

tataw r nape ari ni diri ku terase amaat malas untuk

1- tekan keyboard
2- bukak mate tengok monitor
3- bermain2 ngan mouse
4- msok kt blogspot
5- sign in kat blog
6- update blog

tp aku ttp menggagah kn diri utk update.. sbb tu pendek je kot.. haha.. papai  u'ollss.. nnt time aku rajin aku update pjg lg..
There was an error in this gadget