hit me..

Monday, March 29, 2010

TOMBOY

kate malik - ko ni cam tomboy r..
kate ikie - lu ni kasar r BRO!
kate chaq - aku rase mse lam prot mak ko dlu ade kesilapan DNA r..
kate wanie - ko ni.. cube jd ayu sket..
kate ila - aku x penah tgok ko gedik..

ramai mengatakan aku ni kasar.. ramai jgak katekan bahawa aku ni cam tomboy.. aku pon konpius ttg diri aku ni.. haha..


laki ke pompuan.. (????) can sumwan pliss tell me..

even ade 2 org minah y tangkap cintan ngan aku.. sorang tu igt aku ni laki tros.. bile aku gtaw kt die y aku ni pompuan.. siap bg tgok i/c lg.. bru la die caye.. sorang lg tu mmg ade masalah mental rase nyer.. sbb bile aku gtaw die y aku ni pompuan.. die ckp.. *mmg i suke pompuan ponn* suwey punyer pompuan.. sori.. aku cintan ngan dak laki jer..

so aku decide tuk tnye kwn2 aku kt fb..

aen jwb - err.. tidakk.. perempuan sejati.. even lebih ayu dr i..
ady jwb - ermmmmmmmmmmm.. aku rse ko nip cm personality split r.. kekdg cm pompuan kekdg cam lelaki.. ntah tataw r.. huhuhu..

to aen - thanx dear.. tp klu lbh ayu dr u tu tipoo beno ler..
to ady -  aku rse camtu gak.. lantak lerr...

thanx for ur support KAWAN !! lebiu | aen | ady | btuah zatie dpt kawan cam korang..


muah..muah..!!!!!

kate mak.. mse lam perot dulu die mimpi aku ni pompuan.. tp bile scan doc ckp aku ni laki.. tp bile branak lak kuar la aku sbg pompuan.. cam konpius gak citer tu.. tp hana pon cam aku gak.. bile scan dpt laki2.. tp hana xde lak kasar cam aku ni.. aku rse sbb adik bradik ler.. hana ade gak sorang kakak.. aku sorang pon xde.. sumernyer abg.. *hampesss* tp aku ttp syg dorang..

konklusi nyer.. walao pon org ckp aku ni kasar n cam tomboy.. mak aku ttp berjaye melahirkan aku sebagai pompuan.. lantak la korang nk kate ape janji  hidup aku bahagie disamping femeli  n kwn2 aku..

akhir kate.. ADE AKU KESAH????


ahhaaaaa... ade aku kesah???

notakaki * korang prasan x widget aku y tulis online tu asyik kuar 65 je kan?? apahal hah?? ke kt kom aku je kuar camtu? *