hit me..

Tuesday, June 9, 2009

balek kampong!!!

ari khamis y lepas aku ngan family pon btolk la blk kg ktorang kt negri 9.. huhu.. syok gle r.. tp keje aku lam kete tu bese r.. tido!!! huhu.. ktorang btolak kul 9 pg n smpai sane kul 2.45 ptg.. ok la tu.. bapak aku tanak bwak kete laju2 sbb aku nk amik pic pemandangan la konon..huhu.. smpai kt kg bapak n mak aku trus tdo.. aku ape lg.. bukak fridge n carik coklat.. mak sdare aku yang mmg da tau prangai aku ni mmg bagos.. penoh fridge tu ngan coklat... mention je ape.. pasti ade.. ngan kek ice cream nyer.. then, aku ngan bibik men piano.. agak sumbang.. pastu ayah aku trus bgon n cakap "salah tu.. camni hah.." kate nyer sambil tgn nyer bermain lgu p ramlee.. aku pon ta igt lgu ape..huhu.. xpe la.. then mlam ke-esok-an nyer... ade la kenduri tahlil.. syok gak la... keje aku senang, amik pic.. tp lepas kenduri tu r y xsedap nyer.. kne basuh pinggan..... bese r.. org kg.. xkn nk gne katering lak kot.. huhu.. bsuh la pinggan... basuh... basuh... ape da.. abes tu.. aku tdo kul 2 pg.. haha.. ngantok gle mse tu... tdo n bgon kul 10 pg.. haha.. tu pon sbb mak ak da memekak.. tu je la aku nk citer kot.. pic.. nnt aku try upload.. papai...

Wednesday, June 3, 2009

bumbung jato?????

huhu... bunyi nyer cam suspen je an?? tu la keje skola ktorang time cuti pnjang nip.... actually.. aku x buat lg..mlas gle... ape topik ari nip hah?? hah... nk story sal bumbung stadium jato r... umah aku ngan stadium tu kn dekat je.. tp asal ble bumbung tu jato aku x dgr pon... owh.. aku tdo lg time tu.. hehe.. malu... ok.. pastu mak aku kejut an aku.. then dye ckp y my dad tepon kasi taw dye sal tu.. tp care mak aku ckap cam umah aku lak y nk runtuh... huhu.. camni.. "lang!! bangoonnn... bumbung stadium jato!!!" aku pon trus r bgon.. then dgn blurr nye aku tnye mak aku.. "sape y jato an?? " huhu.. blur an?? haha... mak aku jwab "runtuh sendri r".. bapak aku g kt stadium tu sbb nk amik boling bowl ktorang.. 4 bijik ade kt lam loker kt diman tu.. klu ilang sape nk bayar?? malangnyer.. my dad x dbnarkan masok.. so, lam ati ku bkate.. lau bola aku ilang.. aku suh cg zizan (pengurus diman) tu byar... haha.. dpat bola baru.. mlm sblum runtuh tu bru je aku ngan family g men bowling... nseb bek.. huhuk.. y aku musykil camne bole runtuh tu?? bru stahun jgung da runtuh.. wat malu negeri tganu je.. ni y aku nk ngaku jd ank nogori blk nip.. huhuk... jgn mara... so, aku harap lepas dyorang baiki stadium tu da xde la runtuh2 tu.. huhu.. sian aku xle men bowling... n lastly.. keep the peace, love n respect for the country.... tagline bru aku...

Tuesday, June 2, 2009

cuti?? hell yeah!!!

skang ni da cuti. aku pon mneruskn hobi ak.. haha.. bowling la... tp due mlm je sbb mlm esok ade staf u wat tournament dorang.. sebok je.. haha.. xpe la.. aku pon da skit tgn... so.. aku da tataw nk wat pe, aku pon search la photo editor.. tnye kwn2 la... niena ckp try kt picnik.com.. la gak r pix lepas edit.. lg lawa dr kt photobucket.. ni hasil nyer lpas aku edit bberape pix aku..
before


after



lawa an??? klu korang nk sube.. klik kt picnik.com
cube.. jgn x cube.. comey gle...

There was an error in this gadget