hit me..

Tuesday, July 30, 2013

July 2013 Blog Giveaway


Click HERE to join

Monday, July 29, 2013

DIY Kad Raya

Bismillah

Setelah menjadi pembaca setia Lin Handmade Greeting Cards aku jadi eksaited nak buat kad raya untuk housemate aku. So, berbekalkan kertas-kertas yang ada kad rumah ni aku teruskan usaha aku. Nasib baik mak ada simpan kertas keras untuk buat kad.



Then diorang insta gambar kad bagitahu aku yang kad tu dah sampai.. Semangat aku pos kad tu gune poslaju! Nampak tak usaha tu! Oh, yang Ama dengan Erfa punya design aku tak sempat nak snap gambar.. Hehe.. Then letak duit raya dalam sampul Tutti Frutti


Friday, July 19, 2013

Projek Bulan Ramadhan

Bismillah

Tahun ni minggu pertama puasa dah start dah Projek Bulan Ramadhan aku.. Hahaha... Kita bagi tunjuk sikit je eh! Nanti dah siap semua aku tunjuk banyak-banyak.. Hehehe

Projek 1 : Kad Raya Buatan Sendiri =D



Projek 2 : Kuih Raya


Tuesday, July 2, 2013

Aqil dan Aalia

Bismillah

Sekarang baru boleh menaip. Baru boleh update blog buruk ni sebab aku baru sampai Ganu.. Sebelum ni balik kampung dulu... Memang semput la nak update kat kampung tu.. Update facebook pon guna blackberry je.. Tu pon ke hulu ke hilir carik line laju sikit... Balik Ganu ni memang best la wifi laju.. hikhik..

Sabtu lepas makcik aku buat majlis akikah + berendoi + cukur jambur 2 orang cucu dia Aqil and Aalia... Since aku ade situ, dia pon lantik aku jadi official photographer dia walaupun gambar aku takda la cantik mana sangat.. Amatur la katakan... hihihi... But nice la.. Malas nak taip panjang-panjang, kita tengok gambar la yer!












There was an error in this gadget