hit me..

Monday, July 29, 2013

DIY Kad Raya

Bismillah

Setelah menjadi pembaca setia Lin Handmade Greeting Cards aku jadi eksaited nak buat kad raya untuk housemate aku. So, berbekalkan kertas-kertas yang ada kad rumah ni aku teruskan usaha aku. Nasib baik mak ada simpan kertas keras untuk buat kad.



Then diorang insta gambar kad bagitahu aku yang kad tu dah sampai.. Semangat aku pos kad tu gune poslaju! Nampak tak usaha tu! Oh, yang Ama dengan Erfa punya design aku tak sempat nak snap gambar.. Hehe.. Then letak duit raya dalam sampul Tutti Frutti


No comments :

There was an error in this gadget