hit me..

Friday, December 17, 2010

KEMUNCULAN AHLI KELUARGA BARU SECARA MENGEJUT. WTF???

Sori lame tak update.. kami sekeluarga balik kanpong n ke KL. kenape tajok sebegitu.. ye.. mmg secare mengejutkan... meh Cik Etty crita ek!

ari rabu lepas.. kali ke Sogo n LowYat. ke SOGO sebab mrs mama nak beli handbeg baru.. bile cik etty mintak die belikan kasut baru tak bagi pulak.. hampeh... mentang la kt SOGO ade offer.. tp BONIA takde la byk sgt offer nye.. tp yang tu jgak ttp di bli... ok.. then, kami ke LY. mr abah nak survey barang ape ntah.. cik etty hanya mengikut... carik punye carik.. and suddenly, mr ternampak DIA di dalam sebuah kedai.. keseorangan... kesian DIA.. mr abah tanya sapa DIA.. atang dari mana.. takde keluarga ke.. DIA hanya senyap disitu.. ksian jugak cik etty tengok DIA kat ctu.. pastu, selepas berfikir2, mr abah bersetuju untuk membawa DIA pulang.


selepas bersetuju untuk membayar sebanyak RM230++, maka dengan itu sah la NIKON D90 sebagai ahli keluarga baru kami.. 
 perkenalkan adik baru cik etty selepas SONY dslr a700.

however, still in confusing mood bile mrs mama and mr abah are willing beli barang mahal tu berbanding ngan barang yang anak dorang nak nie... bkn mahal pon... ehehe... da la busday nak dekat nie... 2 hari je lgi nie.... takpe.. beli motor je la.. senang aang nak gi skola nnt... ok??

5 comments :

::FAIZ FARISH:: said...

nak pinjam......... blh? hehe

Yatre Hayati said...

seronoko lettew dapat kamera baru :)

dark sengal said...

faiz- tu kene tanye bapak gue ler... die punye.. aku nak pinjam pon kene oal jawab dulu...

dark sengal said...

kak yat- sronok tu mmg.. tp bkn saye reti gune pon.. lebih menyedihkan.. bkn saye boleh sentoh pon.. hahaha

-akmal-(",) said...

ribuan ke ratusan zaty? mesti ribuan kan . nak tahu harga betul boley? sedang mencari jugak ni.(: