hit me..

Friday, August 1, 2014

Cerita Raya 2014

Bismillah

Tahun ni giliran beraya di Pilah. Tahun ni hanya kami bertiga. Along dan angah beraya di rumah mertua masing-masing. Haaa... Nanti aku kahwin?? Tinggal mak abah ke? Teettt**********

Tema tahun ni warna Oren Susu. Pilih tema pon bila sampai dekat Kamdar. Pening kepala akak tu tengok anak beranak ni dok bising nak warna apa. Hihi... Meh aku cerita sambil korang tengok gambar..

Rasya di malam raya. Angah singgah kejap berbuka puasa. Dia pon sibuk nak mengemas. 

My sepupu yang sebaya tapi dah lama gila tak jumpa. Selamat bergelar tunang orang ye Apit!

Inilah yang tinggal. Dad, Mum and me =D

Rasya tengok fish. Bila kita sebut "fish" dia keluar bunyik "sh" je. Alahai cucu atok!

Family ku. Tak lengkap lagi ni. Family Along takda..

Family Angah. Puas la kitorang nak agah si Rasya. Orang lain jugak dia pandang. 

Ni baru gambar dalam kamera DSLR. Tak masuk yang selfie dalam phone ni lagi.. Nanti update part 2 orang putih kate!

There was an error in this gadget