hit me..

Sunday, March 27, 2011

SAYA CUTI HARI INI YAR!!!!

Semalam baru balik dari Kem Titian Gemilang dekat UiTM Dungun.. Giler punyer best. Muahahaha... Ada banyk aktiviti ktorang buat... Siap panjat Bukit Bauk lagi.. Serious penat! Kaki asyik cramp jer... Nak duduk pon dah mcm org tua.. Jalan pon kene slow-slow je... huwaaaa...... Abang-abang PALAPES tu tegas nak mati.. Nanti cerita banyak sikit.. Tunggu sakit reda dulu...


p/s- Abg Faizal, sorry panggil kamu PENDEK yar!! hahahahahaha......

Saturday, March 19, 2011

Saya Mintak Maaf!




Credit to ZackZukhairi sbb ajar aku lukis nie.

Friday, March 18, 2011

Kpop ~ DooJoon ft DongWoon-When The Door Closes LYRIC

Aku tataw nak update ape.. so, sesiapa yang minat kpop tu.. Nak nyanyi tu.. Meh aku letak lirik kat sini ek!!
Video pon aku ade buat.. =)

BEAST (B2ST) DOOJOON FT DONGWOON 
~ WHEN THE DOOR CLOSES ~




Majimak insal naege geonnegi jeone
Aju jamkkanman meomchwoseo nal bomyeo useojwo
Jamsinama naege bicheul jun nege
Kkeuchirado nunmul ttawin boigi sirheoseo na
Neoege useum jieumyeo

Gomapdago haengbokhan chueok naege mandeureojwoseo
Eosaekhan misoreul bichumyeo
Neol ireoke bonaejiman

I muni dachimyeon ne moseubi sarajimyeon
Harureul nunmullo salgetjiman
Neowaui chueok ttaemune
Honja nama haengbogeul deo baralge

Na jigeum I soneul nochimyeon
Ije tto useul il eopgetjiman
Dareun saramui pumeseo
Utgo isseul neol bomyeo na useo bolge

Geu saramgwaui gildeon inyeonui kkeute
Seoseo gidarigo itdeon naran geol arajwo
Jamsirado geu saram saenggagi nal ttae
Geuttaeboda utge hal neol yaksokhaebojiman neo
Naege nunmul boimyeo

Himdeuldago geusaram gyeote ibyeolman namgyeojwoseo
Meonghani ne son jabeumyeo
Neol ireoke butjapjiman

I muni dachimyeon ne moseubi sarajimyeon
Harureul nunmullo salgetjiman
Neowaui chueok ttaemune
Honja nama haengbogeul deo baralge

Na jigeum I soneul nochimyeon
Ije tto useul il eopgetjiman
Dareun saramui pumeseo
Utgo isseul neol bomyeo na useo bolge

Maeumi yakhaejyeoseo dasi neol japgi jeone
Nunmul heullil nal boji anke
Doraboji malgoga

I muni dachimyeon ne moseubi sarajimyeon
Harureul nunmullo salgetjiman
Neowaui chueok ttaemune
Honja nama haengbogeul deo baralge

Na jigeum I soneul nochimyeon
Ije tto useul il eopgetjiman
Dareun saramui pumeseo
Utgo isseul neol bomyeo na useo bolge

I muni dachimyeon 

ENJOY!!!

Sunday, March 13, 2011

EARTH HOUR

Ready For EARTH HOUR???



Tuesday, March 8, 2011

4.00 STPM

Assalamualaikum!!!!!!! Kejap!  

FFFUUUUUHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hah, baru bersih sikit blog bersawang ni.. Sorry lar dah lama tak update blog nih.. Bizi giloss.. Ptg tadi baru habis Sukan PPU 3 Penjuru.. Malas lagi nak edit gambar.. Nanti aku rajin aku update pasal tuh.. Dulu kan aku ade hint nak gitaw pasal akak senior aku dpt 4.00 kan dekat entry dulu kan??? Okeh... La ni che' nak gitaw hangpa pasai senior che' dapat 4.00 STPM.. *tiba-tiba*

Tapi sebelum tu layan gambar ni dulu..

Ni la sebahagian daripada akak-akak senior aku.

Abang-abang senior pulak!

Ni Abang Sopie.. Genius Math oke!!

Tengok! Ramainye press datang nak interview akak 4.00 ni!

********** Sesi Ambil Result **********


Berdebau!!!!

Dapat berapa bang??

Tengok jangan tak tengok!

Sukanya diorang dapat 3.00++

Tangisan kegembiran... Ala mucuk-mucuk!!

Menangis lagi!!

Dan lagi! Biasa la org perempuan!! *Aku???*

Haa... Ni la akak senior aku yang dpt 4.00 tu! Kak Shahirah nama dia... Time ni tgh di-interview drpd TV3, Al-Hijrah n banyak lagi la...

Duit raya ke cg???

Bergambar dengan result masing-masing... Tahun depan aku pulak!!

Aiyyoooo.... Tak tahu la macam mana aku tahun depan... Adakah akan mengeluarkan tangisan kegembiraan atau sebaliknya.. Mintak-mintak tagisan kegembiraan!! Doakan aku berjaya ya!!

Tahniah buat Kak Shahirah!!!

Tuesday, March 1, 2011

SORRY, SAYA BUSY PERGI SUKAN BUKAN KAHWIN!!

Tajuk haprak lagi.. Tapi seriously, aku bukan saja-saja malas nak update tapi memang bz giler.. Dengan sukan lah, result STPM kuar lah walaupon bukan result aku.. Then, exam lagi... wah.... Mau bikin gila ini!!!

Tak caye??? Tengok gambar nie.. 
 Budak sekarang ni dah makin kreatif lah!

 Bawa masuk bendera rasmi sukan

 Baca ikrar.. Cayalah kau Farid!!

"Tengok! Akak dah kawin pon takde nyer abang kau nak bagi cincin!!"

Sedap goreng pisang yer dik???

 Eksen je lebih cg nie! Buat nyer tak!

Aih kak! Belum larik lagi dah pengsan??

 Dekat sekolah aku ade pelajar pendidikan khas.. Budak-budak yang pekak and bisu jer.. So, kalau lalu sebelah dorang rase macam malaikat lalu je! Senyap giler! Then rumah biru ade sorang budak lelaki pelajar khas ni.. Lutfi nama nye kalau tak silap. Lari laju giloss... Dah lah ensem! Tapi die tu adik aku okeh!!! haha....

See... Tengok gaya lah!!

Ni la gaya dia kalau aku ambik gambar.. Ensem tak???
Oleh itu, tuan rumah kene ambik gambar bersama dengan mamat ensem nie..

**********

Oit!!!! Akak senior sekolah aku sorang ade dapat 4.00 STPM!!! Bangga AKAK!!!  Nnt aku story!
There was an error in this gadget