hit me..

Tuesday, March 1, 2011

SORRY, SAYA BUSY PERGI SUKAN BUKAN KAHWIN!!

Tajuk haprak lagi.. Tapi seriously, aku bukan saja-saja malas nak update tapi memang bz giler.. Dengan sukan lah, result STPM kuar lah walaupon bukan result aku.. Then, exam lagi... wah.... Mau bikin gila ini!!!

Tak caye??? Tengok gambar nie.. 
 Budak sekarang ni dah makin kreatif lah!

 Bawa masuk bendera rasmi sukan

 Baca ikrar.. Cayalah kau Farid!!

"Tengok! Akak dah kawin pon takde nyer abang kau nak bagi cincin!!"

Sedap goreng pisang yer dik???

 Eksen je lebih cg nie! Buat nyer tak!

Aih kak! Belum larik lagi dah pengsan??

 Dekat sekolah aku ade pelajar pendidikan khas.. Budak-budak yang pekak and bisu jer.. So, kalau lalu sebelah dorang rase macam malaikat lalu je! Senyap giler! Then rumah biru ade sorang budak lelaki pelajar khas ni.. Lutfi nama nye kalau tak silap. Lari laju giloss... Dah lah ensem! Tapi die tu adik aku okeh!!! haha....

See... Tengok gaya lah!!

Ni la gaya dia kalau aku ambik gambar.. Ensem tak???
Oleh itu, tuan rumah kene ambik gambar bersama dengan mamat ensem nie..

**********

Oit!!!! Akak senior sekolah aku sorang ade dapat 4.00 STPM!!! Bangga AKAK!!!  Nnt aku story!