hit me..

Tuesday, March 8, 2011

4.00 STPM

Assalamualaikum!!!!!!! Kejap!  

FFFUUUUUHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hah, baru bersih sikit blog bersawang ni.. Sorry lar dah lama tak update blog nih.. Bizi giloss.. Ptg tadi baru habis Sukan PPU 3 Penjuru.. Malas lagi nak edit gambar.. Nanti aku rajin aku update pasal tuh.. Dulu kan aku ade hint nak gitaw pasal akak senior aku dpt 4.00 kan dekat entry dulu kan??? Okeh... La ni che' nak gitaw hangpa pasai senior che' dapat 4.00 STPM.. *tiba-tiba*

Tapi sebelum tu layan gambar ni dulu..

Ni la sebahagian daripada akak-akak senior aku.

Abang-abang senior pulak!

Ni Abang Sopie.. Genius Math oke!!

Tengok! Ramainye press datang nak interview akak 4.00 ni!

********** Sesi Ambil Result **********


Berdebau!!!!

Dapat berapa bang??

Tengok jangan tak tengok!

Sukanya diorang dapat 3.00++

Tangisan kegembiran... Ala mucuk-mucuk!!

Menangis lagi!!

Dan lagi! Biasa la org perempuan!! *Aku???*

Haa... Ni la akak senior aku yang dpt 4.00 tu! Kak Shahirah nama dia... Time ni tgh di-interview drpd TV3, Al-Hijrah n banyak lagi la...

Duit raya ke cg???

Bergambar dengan result masing-masing... Tahun depan aku pulak!!

Aiyyoooo.... Tak tahu la macam mana aku tahun depan... Adakah akan mengeluarkan tangisan kegembiraan atau sebaliknya.. Mintak-mintak tagisan kegembiraan!! Doakan aku berjaya ya!!

Tahniah buat Kak Shahirah!!!