hit me..

Saturday, February 6, 2010

meng-update ape yang x ter-update

huish.. lam xsdar rupe2 nyer da lame siot aku x update blog ni.. kenape?? kerana kedatangan 'incik malas'.. haha... ape y aku nk gtaw hah?? ok.. trip aku ke kl laa.... tujuan nye nk g kt abg aku.. but sblm ke stu aku nk citer sal mende le lu...

JOM KE KLCC
lame gile aku x ke ctu.. xbrubah pe pon.. ye la klu brubah x le klcc nme nyer.. haha...  ape y aku buat?? huhu.. g tgok movie adnan sempit y syok giler.. aku igt aku la y plg kuat skali suke kt lam panggung tu.. rupe2 nyer ade lg sorang minah ni lg kuat dr aku.. smpai ade mamat mne ntah y sound dye..-suke ke ngilai tuh??- haha..  then ktorang da tataw nk wat pe trus la ke tingkat ata skali.. igt nk g petrosains.. tp da tutup.. so ktorang g la kt muzika.. syok wo men instrument music kt ctu.. haha.. ngalah kn dak kecik aku kt ctu.. smpai rebut ngan dak kecik tuk men mnatang paip tu.. aku pon tataw pe nme dye.. then.. g mkn... nyummy.. aku order hot plate je.. xigt le nme dye.. tp ade ayam ler.. jnji ade ayam.. haha..  then blk...


****************************************************


MAJLIS PENTAULIAHAN PANGKAT

ni plak sal angah aku.. dlu tyme dye konvo aku x leh g.. tp ni tyme pentauliahan pangkat dye la menjadi KAPTEN MOHD FIKRIZAN.. huahahaha... tmpat nyer kt UPNM.. ade sape tataw UPNM tu ape??? Universiti Pertahanan Nasional Mlaysia.. (rasenye laa...)  syok abes aku tgok.. siap ade kawad lg.. sian dorang.. angah aku ckp start bln 11 or 12 thun lpas lg dorang training.. skola aku nk check barisan pon pg tu bru nk rehearsal... kihkih... mmg berbeza skali.. start klu 9 lebey tp ktorang dtg klu 6 pg.. awal gile.. first time aku bgn awal lam thun ni.. huhu..  kul 5 tuh... catat sjarah aku... kt skola pon aku bgn kul 6 ni plak bgn ni 5.. da la mlm tu aku tdo kul 2 pg.. so mkne nyer aku tdo 3 jam je.. wah.. hebat.. sape y dtg ye.. ntah le.. y pnting pemangku agong ade yer.. sbb agong kite g terapi kt jerman x silap aku.. abg aku lam group no 7.. lam stiap group ade 2 org y bg command.. angah ku slah sorang.. tp dye sndiri x de sore.. hahak...  smpai tertido aku kt ctu.. lupe lak nk gtaw... bakal akak ipar aku pon ade.. awek angah ler... kak falina... siap bli bunge lg kt angah.. wahaha.. lam kul 2 lebih tu aku pon blk... n smbung tdo  smpai maghrib.. wahahaha... syok giler g ctu..

No comments :