hit me..

Tuesday, April 3, 2012

Ben Ashaari Bergelar Bapa

Bismillah


Siapa tak kenal dengan One of The Malaysian's Famous Blogger ni kan? Ke ade lagi yang tak kenal? Duduk bawah tempurung la dik oiii....

Tanggal 2.4.12 Abang Ben kita ni sudah selamat bergelar seorang bapa kepada babyboy yang seberat 4.02 kg. Ohooiiii... Manyak berat woo... Saya pon 2.8kg je time lahir dulu.. Baby ni pon pandai pilih tarikh nak keluar tu.. Maknenye dalam IC dia nanti akan bermula dengan 120402.. Wahh.. Cantik nombor tu..

Kalau baby tu nangis nyanyi lah satu lagu.. kekeke.. Jangan asyik ketuk pintu je.. Ingat Ahmad Albab kee??? huhuhu

Anyway, Selamat menjadi bapa kepada Abang Ben. Didiklah baby itu dengan penuh perhatian dan semoga baby tu menjadi seorang yang soleh, berguna dan berjasa kepada ibubapa dan saudara, agama dan bangsa!

p/s: Saya tidak mintak izin dengan Abang Ben untuk publish gambar baby kt blog ni. Nak tengok gambar baby yang cute tu, klik [S.I.N.I.] 

1 comment :

ct jue said...

tahniah abg ben
http://ct-jue.blogspot.com/