hit me..

Sunday, July 15, 2012

Mohon jawab soalan ini!

Bismillah

Result UPU kan dah keluar. Alhamdulillah, Pada entry ini, Etty dah bagitahu mana Etty dapat. So, sekarang ni preparation pertama yang Etty buat adalah print semua dokumen yang pihak U suruh print. Isi segala borang. Bukan apa, taknak nanti ada yang tertinggal.

Abah pulak dah beriya book tiket. dia cakap kena book awal-awal nanti tiket takde. Ada 4 orang yang akan hantar Etty nanti. Mak, Abah, Amok (mak Saudara) dan Pak Uda (Pak Saudara). So sekarang nie kami tangah mencari rumah penginapan. Taknak tidur di hotel. Mahal!

Cuma Etty ada satu kemusykilan. Kalau Tiket flight kita beli sendiri, tiket yang diorang bagi nanti tu camne? Kire burn le ek? Ke tolak yuran nanti? Mohon sesiapa jawab!

No comments :