hit me..

Thursday, September 2, 2010

MARI BELAJAR KOREA!!!

seperti yang ramai kawan etty taw.. etty ni memang giler minat KOREA.. semua pasal korea etty nak amik taw.. tapi tak tataw pon...keke.. so ari nie... etty nk ajar korang sikit bahasa korea yang etty pon baru belajar.. hehek..

TOPIK- ROMANCE

1. 당신을 사랑합니다 (dangsi-neul saranghamnida) - i love you
2. 난 당신이 필요해 (nan dangsin-i pil-yohae) - i need you
3. 난 당신과 살고 싶어 (nan dangsiwa salgo sip-eo ) - i want to be with you
3. 나 결혼해 주시겠습니까?  (na gyeolhonhae jusigessseumnikka?) - will you marry me?
4. 함께 인생을 만들어 갈 수 있습니다 (hamkke insaeng-eul mandeul-eo gal su issseumnida) - lets build a life together
5. 난 당신이 내 아내가되고 싶어요 (nan dangsin-i nae anaegadoego sip-eoyo) - i want you to be my wife
6.난 당신이 내 남편이되고 싶어요 (nan dangsin-i nae nampyeon-idoego sip-eoyo) - i want you to be my husband


jadi pada siapa2 yang nak lamar awek tu.. boleh la buat kelainan sket.. hehek.. len kali etty ajar lagi ek.. cadangkan lah topik ape yang korang nak... ok!!!!!

안녕! (annyeong!!!!)

p/s- pada sesiapa yang komputer die tak boleh baca hangul tu harap maaf la yer.. tp korang still blh sebut lagi kan??? hehek.. tu bkn salah etty.. tp komputer korang takde software tu kot....
There was an error in this gadget