hit me..

Sunday, September 11, 2011

Raya di Sekolah

Assalamualaikum!

Khamis lepas yakni 8 September 2011 sekolah aku ada membuat Majlis Hari Raya peringkat sekolah..Oleh kerana budak-budak upper 6 dah semakin sibuk dengan study dan Majlis Perwakilan Pelajar Tingkatan 6 sudah diserahkan kepada budak-budak lower 6, biarkan je la diorang uruskan majlis tu nanti.. Kami kakak-kakak dan abang-abang sediakan makanan dan perut je!








Majlis hari raya ini adalah majlis hari raya terakhir kami menyambut di sekolah. Tahun depan sudah tiada lagi. Mungkin kami tengah sibuk nak buat preparation ke U atau sudah ke U.

No comments :