hit me..

Saturday, March 3, 2012

Segera

Bismillah..

Maafkan aku sebab lama tidak update. Sebab kesibukan yang melanda. Walaupun aku kerja waktu siang sahaja , tapi malam pon aku sibuk jugak. Sibuk dengan tidur! kehkehkeh.. Mengumpul tenaga untuk kerja esok hari pulak.

Ni pon baru balik dari rumah orang kahwin. Aku ngan abah aku dapat job ambik gambar orang kahwin. Lepas nie kompem lagi sibuk dengan acara meng-edit gambar pulak.. Lepas tu kena design storyboard pulak. Then. kena hantar cuci gambar and storyboard. Tapi tu kerja abah aku. Kerja aku setakat edit je.. hehehe. Lastly, susun gambar dalam album.. 100 keping wooo.... Juling mata aku nak pilih 100 keping gambar terbaik. Nanti aku upload kat sini yer!

No comments :