hit me..

Friday, February 11, 2011

KORANG PERNAH TAK?????

Korang pernah tak menyesal selepas korang gaduh dengan kawan ke.. Sepupu ke... Pernah tak??? Aku pernah.. Banyak kali.. Tapi benda yang aku nak story ni berlaku masa aku kecik lagi... 

Masa tu aku dengan sepupu aku main-main..Masa kecik-kecik dulu aku selalu je pergi tidur dekat rumah dia.. Sekarang ni tak rapat sangat dah... Tengah-tengah kitorang main tu, ade la sorang lagi sepupu datang.. Perangai die ni macam HAREM sikit.. Main tipu je kerja dia... Time tu main saidina... See, kecik-kecik lagi kitorang da main saidina.. Tp tak ikut rules sangat.. Main hentam je.. =)

Pastu, aku ternampak la sepupu aku yang perangan banyak punya cantik tu main tipu.. Apa lagi, sebagai seorang penegak keadilah *lempang* aku marah la dia... Siap cakap taknak kawan lagi!


Pastu SI HAREM ni pon terus ke sepupu aku yang sorang lagi tu.. Ajak dia blah..Entah ape yang dia bagitaw kat sepupu aku tu.. Terus diorang blah meninggalkan aku keseorangan... Nak-nak aku ni dulu agak LOSER.. Ye la.. Time tu aku baru pindah ke Terengganu.. Bahasa dorang pon aku tak berapa faham lagi.. So, tak sosial sangat la... Buadak kecik lagi time tu.. Sekarang, kalau kau breani mari ar gaduh ngan aku!! hehe..


Last-last, aku gi main sorang-sorang.. Dah takde kawan kan.. Terpaksa lah... Pastu baru aku menyesal gi gaduh ngan diorang.. Pastu datang la imaginasi kalau aku tak gaduh ngan diorang.. Mesti aku boleh makan sama-sama ngan diorang... hehe..


So, adik-adik sekelian.. Meh aku nak bagi pengajaran sikit.. Kalau korang nak gaduh tu, SILA JANGAN CARIK GADUH DENGAN BUDAK GLAMOUR!!! Nanti confirm korang takde kawan.. Sebab nanti minah tu akan hasut semua kawan korang!! ehehehehehe.......

No comments :