hit me..

Friday, April 12, 2013

SIBU

Bismillah

Entry kali ini mungkin penuh dengan gambar sahaja.. weweweee... But, since this is not a real trip to Sibu, kami hanya pergi mostly to shopping complex. So, saya tak bawak camera ke sana. Apa jadahnya berkamera di shopping complex?? kan?? Camera handphone sudaa.. 

Kami pergi naik ni. Berlari-lari dalam airport Kuching gara-gara lambat sampai. 



This is Si Kupin-Kupin aka Qhaliq

Pintu Gerbang Sibu. Kami lalu sebelah je.. ehehe

Then kami pergi ke Taman Bukit Aup.


This is Aween, kakak si Kupin-kupin

Nenek ngan atok Erfa.. Sweet couple kan!

Asalnya ambik gambar ni nak suruh nampak jambatan kat belakang tu. Nampak tak?

With Aween

Naik jambatan gantung. Mengambil gambar orang yang sedang mengambil gambar.. hehe

Erfa

Budak baju pink tu takda kena mengena dengan kami. Spoil gambar je!

Seriously dik, kau spoil gambar akak la!

Erfa lagi =D

Beriya naik tangga ni berlari-lari. 2 hari pon tak hilang lagi sakit kaki gara-gara berlari.

Sebelum balik

Ambik gambar depan rumah dulu sebelum balik. Don't know what is wrong with Qhaliq sampai ternganga macam tu. Yang berbaju biru tu Shafiq, pegang baby tu Udaq dan atas tu Aween.=D

Akhir kata, terima kasih buat nenek dan atok kerana terima saya tinggal dirumah kalian dan gigih bawa kami jalan-jalan sekitar bandar Sibu. Terima kasih Udaq kerana bawa kami shopping dan belanja baju sehelai sorang.. Mahal woo....! Buat Kupin-kupin, Shafiq, Aween dan baby Da'yyan, nanti kakak datang lagi kalau ada masa ek! Korang memang mesra alam! wahahaha