hit me..

Friday, April 5, 2013

Holiday

Bismillah

Midsem Exam dah habis semalam. Lagi 2 subjek sambung lepas break. Sticky note pasal exam dah delete. Assignment report hantar petang nanti. Tunggu pejabat bukak dulu.. Wee... Petang ni nak hantar Ama ke airport. Tunggu sampai kapal terbang dah tak nampak katanya.. Baiklah Ama! hehehe... 

Esok giliran aku dengan Erfa pulak terbang ke Sibu. Pergi rumah nenek Erfa. Ingat nak  beli cenderamata untuk family. And buy some Sibu tshirt for me and my little one (niece) boleh bagi dia bila dia keluar nanti. Tak dapat pergi lagi, dapat tshirt dari maksu pon boleh la yer baby!

Oh ya, yesterday i bought some kids storybook to donate to the Sarawak's kids yang duduk kat pendalaman. Donated 2 books, an experiment book and a children bedtime story book. Ingat nak beli untuk my niece tapi dia kan belum keluar lg, tak payah lagi la. Nanti baby dah besar maksu beli banyak-banyak buku ek! So yeah, I leave so note inside the book like "Have Fun Reading!" and "Have Fun Experimenting!" although I don't know either there's a word 'experimenting' or not.. hehehe... Akak masuk U pon english akak berterabur lagi dik! ahaksss... Feels good to know that I've help the children in need..

Maybe no more new entry until this Wednesday since I'm at Sibu. Nanti I post instagram ek! Jangan lupa follow Instagram Etty Selamat... Wehee...

No comments :